Who we did it for:

Boschman Family

Why we did it:

After living in their home for __years, the Boschman’s decided that their 4 piece ensuite wasn’t offering them the functionality they desired. Instead of a jetted tub and a small acrylic shower, a luxury shower was something they could use every day. They also desired extra counter space, a separate make-up area, a private toilet room and storage space for all the items a bathroom houses.

From space planning to finishes we created a functional, contemporary ensuite where there’s a place for everything.

Vince and Stacey have their very own spa-like get away.

What we did:

  • Established the clients’ wants and needs (programming)
  • Interior Space Planning, Millwork & Detailing
  • Lighting Design
  • Finish & Fixture Specifications

Residential Blog Posts

basement design