Who we did it for:

Applifast

Why we did it:

Applifast contacted us to revitalize their outdated office space with the goal of creating better workflow and collaboration between departments. They were looking for an office environment that reflected their company culture & would create a comfortable, energizing and healthy space for their employees.

Working collaboratively with the client we were able to design a flexible and sophisticated office environment which included lots of natural light, plants, and materials. The project involved creating a functional layout for office staff which included; relocating the existing boardroom, new reception area, copy & storage area, private offices and a large open office area.

What we did:

S3 produced a full drawing package and specifications for the project.

  • Established the clients’ wants and needs (programming)
  • Interior Space Planning
  • Conceptual 3D Drawings
  • Millwork & Detailing
  • Finish & Fixture Specifications
  • Furniture Specifications
  • Contract Administration
  • Interior Graphics (glass partitions)